Om oss

Hvem er vi og hva gjør vi?

Vi er Login, linjeforeningen for IT-studentene ved NTNU i Gjøvik. Vi består av engasjerte studenter som arbeider for at du skal få mest mulig ut av studiene dine ved NTNU.

Foreningen er bygd opp av en rekke komiteer med ulike arbeidsoppgaver, som jobber sammen for å tilby deg som student blant annet bedriftspresentasjoner, sosiale arrangementer og gjesteforelesninger. Vi holder kontakt med en rekke arbeidsgivere og inviterer til blant annet karrieredag, slik at du som student skal vite hvilke muligheter du har med utdanningen din. Gjennom arbeidet vårt ønsker vi å sette studenter i kontakt med arbeidsgivere slik at man har gode muligheter for å finne seg sommerjobb, deltidsjobb eller til og med fulltidsjobb mens du studerer ved NTNU.

L - Linjeforeningen Logins emblem

STYRET

Øverste leddet i foreningen er styret. I årsmøtet blir leder, nestleder, sekretær og økonomi stemt frem, og disse sitter sammen med lederene fra de ulike komiteene i styret. Sammen er disse ansvarlige for å drive foreningen, styre økonomien og sørge for at alle utfører de oppgavene de skal.

Komiteene

TEKKOM

TekKom, eller Teknisk Komité, er ansvarlige for å holde liv i infrastrukturen til Login. Våre oppgaver innebærer utvikling og vedlikehold av blant annet nettsidene og tjenestene foreningen avhenger av, i tillegg til å utvikle pet-prosjekter. TekKom er for Login-medlemmer som liker det tekniske, og som ikke nødvendigvis vil være med i styret. Det er en flott arena for å møte likesinnede studenter, oppdage og bli kjent med ny teknologi, og for å benytte deg av kunnskapene du allerede har.

Vi organiserer faste arbeidskvelder og noen arbeidshelger i løpet av semesteret der vi jobber med TekKom-prosjekter. Her vil vi som regel jobbe med noe teknisk, som utvikling av pet-prosjekter og/eller konfigurering av servere. Disse øktene gjengjeldes selvsagt med pizza! I tillegg til dette har vi flere uhøytidlige samlinger der vi sitter sammen og arbeider på personlige prosjekter.

Dersom du ønsker å bli en del av et sosialt miljø som knytter studenter fra flere studieprogram på tvers av år og klasser er dette komiteen for deg. Hos oss vil du få anledning til å lære bort det du kan til andre, og å lære nye ting fra de andre medlemmene. Vi setter ingen krav til forkunnskaper, og nettopp læring står som en sentral verdi innad i komiteen.

CTFKOM

CTFKom er komiteen som stiller i stand CTF arrangementer på campus. Vi arbeider for at alle IT-studentene ved skolen skal kunne utvikle sine ferdigheter gjennom Capture the Flag konkurranser. Annenhver uke samles vi på skolen for å løse oppgaver sammen, og tilbyr en arena der studenter fra ulike studieprogram, år og klasser kan treffes og ha det gøy sammen.

Dersom Capture the Flag er nytt for deg, kan du lese mer her. CTF er en fantastisk måte å bygge videre på det man lærer om programmering, sikkerhet og andre sentrale aspekter ved IT. Den mest vanlige formen kalt jeopardy består av å løse ulike oppgaver for å samle poeng. Oppgavene baserer seg ofte rundt å brekke teknologi eller å lese kildekode for å få tak i et flag.

Utover dette er vi aktive på Discord, og sørger for at du alltid kan holde deg oppdatert på nye og interessante CTFer. For oss er det viktig å bygge oppunder et inklusivt og støttende miljø, der ingen spørsmål er for dumme. Dersom du sitter fast i en CTF, eller bare lurer på noe er det bare å sende en melding i kanalen på Discord.

PR

PR er Logins ansikt utad og har ansvar for Logins offentlige media. Dette innebærer å benytte Logins sosiale platformer som Facebook og Discord, samt e-post saksbehandlingssystemet til Login.

I den daglige driften er hovedoppgaven å følge med på RT og besvare relevante eposter, eventuelt sende de videre til styret. En stor del av denne oppgaven innebærer kontakt med bedrifter som vi samarbeider med for å hjelpe våre studenter på veien inn i arbeidslivet. Videre er PR med på å representere Login på events og bistår også med rekruttering av nye medlemmer.

EVNTKOM

EvntKom har ansvar for å stelle i stand sosiale arrangement på vegne av Login gjennom semesteret. Vi tilbyr sammenkomster der studenter kan møtes på tvers av studieprogram, år og klasser for å få et avbrekk fra studiehverdagen.

Vi er også den yngste komiteen i Login, og her vil du ha rom for å forme vårt tilbud. Målet til EvntKom er å bygge et sterkt fellesskap blant IT-studentene ved skolen, som du kan lene deg på når studiehverdagen tar på.

Dersom du er en kreativ sjel som liker å stelle i stand fest og moro er dette komiteen for deg. Dersom du har forslag til aktiviteter, eller ønsker å være med i komiteen er det bare å kontakte oss på Discord. Forslag og tilbakemeldinger tas imot med glede, og vi håper å høre fra deg.

Ta kontakt

Vi ønsker gjerne å høre fra deg, enten om du skulle lure på noe, eller om du ønsker å bli med i en av komiteene våre. Som student vil du enklest kunne nå oss på Discord (trykk her for invitasjon). Vær heller ikke redd for å ta kontakt hvis du ser oss på campus, eller på arrangementene våre.

Styreleder

Emil August Ovenstad

Toguusty#8745

Nestleder

-

-

Økonomiansvarlig

Sebastian Hestsveen

stubbe#8694

Sekretær

Halfdan Moesgaard Skjesol

HalfDank#1526

TekKom Leder

Alexander Roaas

c4melman#3521

PR Leder

Martin Stene

Stene#6011

CTFKom Leder

Jørgen Teig

RedeXiuM#1337

EvntKom Leder

Dagfinn Stokke Haaland

Dagfinn#2645